Logo maken

Een logo maken voor jouw bedrijf? Ben je op zoek naar een professioneel, mooi en herkenbaar logo? Kom dan zeker eens langs bij I Fix Your Design. Wij ontwerpen met plezier voor jou een sterk logo dat een positieve indruk nalaat.

Het liefst van al zitten wij samen met jou om te bespreken wat voor logo je zoekt. Het is ook mogelijk om dit op afstand te bespreken via een video meeting. We houden ook rekening met kleuren en stijlen die je interessant vindt.

Op basis van je input, ontwikkelen we een sterk logo dat aansluit bij jouw stijl en voorkeur. Hiervoor combineren we vormgeving, lettertypes en creativiteit.

Logo maken - Logo Aenspeck gemaakt door I Fix Your Design in Kampenhout
Logo Bukennootje gemaakt door I Fix Your Design in Kampenhout
Logo DS gemaakt door I Fix Your Design in Kampenhout
Logo TINT&GO gemaakt door I Fix Your Design in Kampenhout
Logo MW gemaakt door I Fix Your Design in Kampenhout

Stappen logo maken

Hoe gaan aan de slag om jouw logo te maken?

Verkennend gesprek

We starten met een verkennend gesprek zodat we te weten komen waar jij en jouw bedrijf voor staan. We bekijken welke diensten die je aanbiedt, wat je persoonlijk stijl is en de waarden van je bedrijf.
Op basis van deze informatie, krijgen wij een beeld van het soort logo dat bij jou past.

Logo maken

Daarna gaan wij aan de slag en maken wij vijf logo's. Uit deze logo's kies je je favoriete logo.
Indien nodig, maken wij nog aanpassingen aan het gekozen logo zodat het helemaal naar wens is. 

Dit is de hoofding

Als het logo af is, ontvang je zowel het bronbestand als de webversie van het logo. Het bronbestand is het bewerkbare bestand en handig om naar bijvoorbeeld een drukker te sturen.
De webversie is een bestand dat ideaal is voor e-mail, sociale media en websites. De webversie kan je ook gebruiken als afbeeldingen in een Word of Excel document.

Ontwerp logo

399
  • 5 concepten
  • Aanpassingen aan gekozen logo
  • Bronbestand Het bewerkbare bestand
  • Webversie

Wil je een nieuw logo?

Heb je beslist en wil je een logo laten maken bij I Fix Your Design? Neem dan contact met ons op! Bel ons vandaag nog op het nummer 016 79 89 70 of vul het webformulier in.