Webdesign blog

Waarom een blog in 2021 nog steeds relevant is

Waarom een blog in 2021 nog steeds relevant is

Een blog bestaat al sinds 1994. Het woord blog is de afkorting van weblog en het woord weblog is dan weer samentrekking van web(site) en loggen (notities bijhouden). In het begin waren blogs een soort online dagboeken van individuen. Ondertussen zijn blogs geëvolueerd naar een nuttige tool voor bedrijven.
Prijs website bij I Fix Your Design

Prijs website

Wil je een nieuwe website laten bouwen voor je eigen zaak? Een uitstekend idee! In België zijn er meer dan 1 miljoen KMO's en zelfstandigen. Met zoveel concurrentie, is een website belangrijker dan ooit.
Live chat voor op je website

4 voordelen van een live chat op je website

Live chat op websites zijn enorm populair. In de eerste plaats omdat live chats zeer gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker.
Wat is een responsive website?

Wat is een responsive website?

Als je al een eigen website voor je bedrijf hebt of van plan bent om te starten met een website, dan heb je vast al eens de term responsive website horen waaien. Maar wat betekent dat eigenlijk? In dit artikel leggen we uit wat een responsive website is en waarom het zo belangrijk is.
Website Ann Kennis Fotografie gemaakt door I Fix Your Design

Nieuwe website voor Ann Kennis Fotografie

Vijf jaar geleden heeft I Fix Your Design de eerste website van Ann Kennis Fotografie ontworpen. Na al die jaren was het tijd om de website in een nieuw jasje te steken. Want ook in de wereld van webdesign zijn er trends en kunnen layouts er na een tijdje gedateerd uitzien.
Verplichte vermeldingen website

Verplichte vermeldingen website: wat moet er zeker staan op je bedrijfswebsite?

Als je een bedrijf hebt, dan heb je vast al een website of heb je al overwogen om te starten met een website. Maar wist je dat als je een website voor je bedrijf hebt,  je een aantal zaken verplicht moet vermelden op je website? Deze verplichte vermeldingen website gelden ook voor personen die een vrij beroep uitoefenen