Webdesign blog

Pinterest voor bedrijven

Pinterest voor zakelijk gebruik: is het nuttig?

Sociale media heeft grote invloed in de manier waarop we met elkaar communiceren, shoppen en merken beleven. Velen realiseren zich nog niet dat Pinterest een enorme speler is geworden in het genereren van traffic naar webwinkels en merken. Het is dus belangrijk om te weten wat je als ondernemer met Pinterest kunt doen.
Kleurenpalet voor je website

Zo kies je het juiste kleurenpalet voor je website

Het kiezen van de juiste kleuren voor je website is belangrijk. Wanneer je willekeurige mooie kleuren uitkiest is er een mogelijkheid dat het eindresultaat minder goed is dan wanneer je tijd had genomen om een goede kleurkeuze te maken.
Organisch of betaald verkeer? I Fix Your Design legt het verschil uit

Organisch of betaald verkeer: wat is beter?

Organisch of betaald verkeer? Tot op de dag vandaag is nog steeds de grote vraag: wat is is beter; zorgen voor organisch verkeer naar je website of bezoekers via een betaalde advertentie naar je site krijgen.
Wat is SEO? I Fix Your Design legt uit

Wat is SEO en hoe kan ik het gebruiken voor mijn website?

Wil je hoger in Google komen, dan gebruik je SEO. Wat het is en hoe je het kunt gebruiken lees je in deze blog.
Stock foto's door I Fix Your Design

Waar vind ik stock foto’s? (zowel gratis als betaalde)

Stock foto’s kunnen je helpen bij het maken van uitnodigende blog artikelen, socialmediaposts, websites, e-boeken en andere vormen van media.
Mailchimp - Tutorial door I Fix Your Design

Hoe kan ik aan de slag met Mailchimp? [2021 tutorial]

E-mail blijft nog altijd een van de meest effectieve marketing tools. Deze vorm van direct marketing is namelijk van groot belang om alle ruis op het internet te kunnen omzeilen en je klant rechtstreeks te bereiken.