Webdesign blog

Adverteren op Google - Tutorial door I Fix Your Design

Hoe adverteren op Google [tutorial]

Bezoekers meten - I Fix Your Design

De beste manieren om bezoekers op je website te meten

Bezoekers meten en een goede analyse van de website prestaties kunnen je helpen om problemen op te lossen en verbeterpunten te ontdekken. Er zijn een groot aantal verschillende tools beschikbaar die je daarbij kunnen helpen. In dit artikel zullen we ons beperken tot de meest populaire gratis tools voor websiteanalyse.
Adverteren op Facebook - Tutorial door I Fix Your Design

Hoe adverteren op Facebook [tutorial]

Adverteren op Facebook is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen en klikken daarom op de knop om de post te promoten. Dat is dus géén Facebook advertentie! Daarom gaat deze tutorial over adverteren op Facebook. Een korte handleiding waarmee je aan de slag kunt en snel je eerste resultaten kunt behalen.
Instagram voor ondernemingen

Hoe kan ik Instagram inzetten om mijn website te laten groeien?

Waarom Instagram voor ondernemingen interessant? Het is mooi wanneer je veel enthousiaste volgers hebt op Instagram. Al die likes en comments zijn prachtig om je merk te laten groeien.
Over mij pagina schrijven - De beste tips van I Fix Your Design - Webdesign bureau

Hoe schrijf je een over mij pagina?

Wanneer je een eigen website bezit, is het belangrijk dat jij jezelf voorstelt aan de lezers. Dit doe je op een persoonlijke pagina, vaak onder de titel 'Over mij' of 'Over ons'.  Het maakt niet uit of je een blog, webshop of ander soort website hebt, iedere website zou een dergelijke pagina moeten bevatten
Waarom een huisstijl voor je website?

Waarom is een huisstijl voor je website belangrijk en hoe creëer je er een?

Heb je er wel eens over nagedacht dat de website moet worden afgestemd met je huisstijl? Weet je dat dit belangrijk is voor je branding? Veel experts vinden van wel. Branding is een ingewikkeld proces. Wanneer je de wereld kennis wilt laten maken met jouw merk dan zul je je eigen online aanwezigheid daarom eens aan een inspectie moeten onderwerpen.