Webdesign blog

Instagram voor ondernemingen

Hoe kan ik Instagram inzetten om mijn website te laten groeien?

Over mij pagina schrijven - De beste tips van I Fix Your Design - Webdesign bureau

Hoe schrijf je een over mij pagina?

Wanneer je een eigen website bezit, is het belangrijk dat jij jezelf voorstelt aan de lezers. Dit doe je op een persoonlijke pagina, vaak onder de titel 'Over mij' of 'Over ons'.  Het maakt niet uit of je een blog, webshop of ander soort website hebt, iedere website zou een dergelijke pagina moeten bevatten
Waarom een huisstijl voor je website?

Waarom is een huisstijl voor je website belangrijk en hoe creëer je er een?

Heb je er wel eens over nagedacht dat de website moet worden afgestemd met je huisstijl? Weet je dat dit belangrijk is voor je branding? Veel experts vinden van wel. Branding is een ingewikkeld proces. Wanneer je de wereld kennis wilt laten maken met jouw merk dan zul je je eigen online aanwezigheid daarom eens aan een inspectie moeten onderwerpen.
Wat is een landingspagina? Uitgelegd door I Fix Your Design, professioneel webdesign in Vlaams-Brabant

Wat is een landingspagina en wat is het voordeel?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is een landingspagina? Een landingspagina is in principe iedere pagina waarop een bezoeker uit kan komen. Wanneer we het over landingspagina´s hebben in marketing context, bedoelen we daarmee een op zichzelf staande pagina, los dus van de homepage of iedere andere pagina, en zich richt op één bepaald doel.
Meertalige website - I Fix Your Design - Professioneel Webdesign

Een meertalige website, heeft het zin voor mijn bedrijf?

Heb jij al een meertalige website? Internet kent geen grenzen en om die reden alleen al zou je website in meerdere talen beschikbaar moeten zijn. Helemaal in ons eigen meertalige België is het aan te raden om te zorgen dat de website in meerdere talen wordt aangeboden.
Hoe online adverteren uitgelegd door I Fix Your Design - Professioneel Webdesign

Hoe kan ik online adverteren om mijn website in de kijker te zetten?

Alle bedrijven - groot of klein, die producten verkopen of diensten leveren - zijn in een bepaalde vorm aanwezig op internet. Uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde doel: zoveel mogelijk volk bereiken met een zo klein mogelijke investering en daar zoveel mogelijk voordeel uit halen.