Pinterest voor zakelijk gebruik: is het nuttig?

Pinterest voor bedrijven

Sociale media heeft grote invloed in de manier waarop we met elkaar communiceren, shoppen en merken beleven. Velen realiseren zich nog niet dat Pinterest een enorme speler is geworden in het genereren van traffic naar webwinkels en merken. Het is dus belangrijk om te weten wat je als ondernemer met Pinterest kunt doen.

Zo kies je het juiste kleurenpalet voor je website

Kleurenpalet voor je website

Het kiezen van de juiste kleuren voor je website is belangrijk. Wanneer je willekeurige mooie kleuren uitkiest is er een mogelijkheid dat het eindresultaat minder goed is dan wanneer je tijd had genomen om een goede kleurkeuze te maken.

Organisch of betaald verkeer: wat is beter?

Organisch of betaald verkeer? I Fix Your Design legt het verschil uit

Organisch of betaald verkeer? Tot op de dag vandaag is nog steeds de grote vraag: wat is is beter; zorgen voor organisch verkeer naar je website of bezoekers via een betaalde advertentie naar je site krijgen.

Hoe kan ik aan de slag met Mailchimp? [2021 tutorial]

Mailchimp - Tutorial door I Fix Your Design

E-mail blijft nog altijd een van de meest effectieve marketing tools. Deze vorm van direct marketing is namelijk van groot belang om alle ruis op het internet te kunnen omzeilen en je klant rechtstreeks te bereiken.

Hoe adverteren op Google [tutorial]

Adverteren op Google - Tutorial door I Fix Your Design

Adverteren op Google is een vorm van zoekmachine marketing en bovendien een hele kosten effectieve manier van online promotie. Adverteren doe je namelijk op basis van het Pay-per-click (PPC) model.

De beste manieren om bezoekers op je website te meten

Bezoekers meten - I Fix Your Design

Bezoekers meten en een goede analyse van de website prestaties kunnen je helpen om problemen op te lossen en verbeterpunten te ontdekken. Er zijn een groot aantal verschillende tools beschikbaar die je daarbij kunnen helpen. In dit artikel zullen we ons beperken tot de meest populaire gratis tools voor websiteanalyse.

Hoe adverteren op Facebook [tutorial]

Adverteren op Facebook - Tutorial door I Fix Your Design

Adverteren op Facebook is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen en klikken daarom op de knop om de post te promoten.

Dat is dus géén Facebook advertentie!

Daarom gaat deze tutorial over adverteren op Facebook. Een korte handleiding waarmee je aan de slag kunt en snel je eerste resultaten kunt behalen.