Wat is SEO en hoe kan ik het gebruiken voor mijn website?

Wat is SEO? I Fix Your Design legt uit

Wil je hoger in Google komen, dan gebruik je SEO. Wat het is en hoe je het kunt gebruiken lees je in deze blog. SEO is een afkorting van Search Engine Optimization. Het is een combinatie van technieken die we gebruiken om de positie van de website in de resultaten van een zoekmachine, zoals Google, […]

Waar vind ik stock foto’s? (zowel gratis als betaalde)

Stock foto's door I Fix Your Design

Stock foto’s kunnen je helpen bij het maken van uitnodigende blog artikelen, socialmediaposts, websites, e-boeken en andere vormen van media. Met stock foto’s bedoelen we foto´s van hoge kwaliteit, gemaakt door professionele fotografen. Sommige van deze foto´s komen met een licentie om de foto op een bepaalde manier te gebruiken, terwijl andere helemaal restrictie vrij […]

Hoe kan ik aan de slag met Mailchimp? [2021 tutorial]

Mailchimp - Tutorial door I Fix Your Design

E-mail blijft nog altijd een van de meest effectieve marketing tools. Deze vorm van direct marketing is namelijk van groot belang om alle ruis op het internet te kunnen omzeilen en je klant rechtstreeks te bereiken.

Hoe adverteren op Google [tutorial]

Adverteren op Google - Tutorial door I Fix Your Design

Adverteren op Google is een vorm van zoekmachine marketing en bovendien een hele kosten effectieve manier van online promotie. Adverteren doe je namelijk op basis van het Pay-per-click (PPC) model.

De beste manieren om bezoekers op je website te meten

Bezoekers meten - I Fix Your Design

Bezoekers meten en een goede analyse van de website prestaties kunnen je helpen om problemen op te lossen en verbeterpunten te ontdekken. Er zijn een groot aantal verschillende tools beschikbaar die je daarbij kunnen helpen. In dit artikel zullen we ons beperken tot de meest populaire gratis tools voor websiteanalyse.

Hoe adverteren op Facebook [tutorial]

Adverteren op Facebook - Tutorial door I Fix Your Design

Adverteren op Facebook is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen en klikken daarom op de knop om de post te promoten.

Dat is dus géén Facebook advertentie!

Daarom gaat deze tutorial over adverteren op Facebook. Een korte handleiding waarmee je aan de slag kunt en snel je eerste resultaten kunt behalen.

Hoe schrijf je een over mij pagina?

Over mij pagina schrijven - De beste tips van I Fix Your Design - Webdesign bureau

Wanneer je een eigen website bezit, is het belangrijk dat jij jezelf voorstelt aan de lezers. Dit doe je op een persoonlijke pagina, vaak onder de titel ‘Over mij’ of ‘Over ons’.  Het maakt niet uit of je een blog, webshop of ander soort website hebt, iedere website zou een dergelijke pagina moeten bevatten

Waarom is een huisstijl voor je website belangrijk en hoe creëer je er een?

Waarom een huisstijl voor je website?

Heb je er wel eens over nagedacht dat de website moet worden afgestemd met je huisstijl? Weet je dat dit belangrijk is voor je branding? Veel experts vinden van wel. Branding is een ingewikkeld proces. Wanneer je de wereld kennis wilt laten maken met jouw merk dan zul je je eigen online aanwezigheid daarom eens aan een inspectie moeten onderwerpen.

Wat is een landingspagina en wat is het voordeel?

Wat is een landingspagina? Uitgelegd door I Fix Your Design, professioneel webdesign in Vlaams-Brabant

Laten we beginnen bij het begin. Wat is een landingspagina? Een landingspagina is in principe iedere pagina waarop een bezoeker uit kan komen. Wanneer we het over landingspagina´s hebben in marketing context, bedoelen we daarmee een op zichzelf staande pagina, los dus van de homepage of iedere andere pagina, en zich richt op één bepaald doel.